Argo


Made in Canada

Аксесоари

Комфорт

Задна двойна седалка

Двойна седалка, с опция за поставяне с лице към водача или с гръб към него. Удобно разположена за по-лесно влизане и излизане от превозното средство при наличието на сгъваем покрив. Допълнителната седалка е по-мека, благодарение на по-дебелия слой пяна. Налична само за моделите 8х8.

Сгъваем покрив

Защитава пътниците от неблагоприятно време. Страничните и задните врати могат да се премахват. За да може да се постави сгъваемият покрив, Вашето Argo трябва да разполага със сгъваемо предно стъкло. Допълнителните светлини на ролбарите не са съвместими със сгъваемия покрив. Наличен за всички модели.

Седалки с окачване

Тройно регулируеми седалки с меко окачване за още по-комфортно пътуване. Включени в базовата цена при някои модели. Налични само за моделите 8х8.

Половин покрив

Защитава шофьора и неговия спътник от неблагоприятни метеорологични условия. Включва лесни за отстраняване странични и задна врати. Позволява лесен достъп до задното отделение на машината. За да може да се постави този покрив, Вашето Argo трябва да разполага със сгъваемо предно стъкло. Наличен само за моделите 8х8.

Отопление

Двустепенна система за загряване на предното стъкло и пасажерите в машината, сходна с тази в обикновените автомобили. Изисква закупуването на комплект с алтернатор. Налично само за моделите 8х8.Защита

Подсилена каросерия

Предпазва отделението за багаж. Лесно за поставяне и демонтаж, позволявайки безпроблемно почистване. Не може да се използва при машини със седалки с окачване. Налична само за моделите 8х8.

Преден ролбар за ROPS*

Проектиран да се използва със специалната система против обръщане (ROPS - Roll Over Protection System*). Сигнални светлини и фарове за мъгла не могат да се инсталират върху този ролбар. Наличен за всички модели.

Преден ролбар

Защитава предната лебедка и фаровете от сблъсък с клони и други обекти по време на път. При моделите 8x8 700 HD/750 HDi предният ролбар включва и интегрирана кука за дърпане, както и поставки за фарове за мъгла. Не е съвместимо с ROPS*. Наличен за всички модели.

Стоп светлини

Съставени от два броя "JW Speaker" стоп светлини, пълен комплект кабели и всичко необходимо за монтирането им. Налични за всички модели.

Водна помпа

Този аксесоар е силно препоръчителен при използването на плавателните способности на Вашето Argo. Включваща се от бутон на предното табло, тази помпа бързо премахва всякаква вода от дъното на Вашето Argo. Налична за всички модели.

Чистачка за предно стъкло

Пълен комплект с всичко, което Ви е необходимо, за да инсталирате Вашата чистачка. Моторът към нея се монтира бързо и лесно без да налага пробиването на нови отвори по рамката на Вашето предно стъкло. Налична за всички модели.

Предпазно покривало

Направено от черен, дуракоустойчив материал, специалното покривало на Argo ще предпази Вашата машина от капризите на времето. Подходящо за всички модели без ролбари и ROPS*.

Подсилващ слой

Съставен от черен високоплътен полиетилен, този защитен слой е създаден да осигури още по-добра защита на долната част на Вашето Argo. Добавяйки подсилващ слой, Вие редуцирате значително риска от всякакви щети по долната част на машината. Тази екстра е включена във всички HD модели и може да бъде добавена при Frontier моделите.

Двойна задна седалка с колани

Предпазва шофьора, пътника отпред и двама пътници отзад, използвайки специалната система против обръщане (Roll Over Protection System ROPS). Включва задна седалка и четири предпазни колана. Не може да се инсталира при наличието на седалки с окачване. Налична само за моделите 8х8.

ROPS* с два предпазни колана

ROPS - Roll Over Protection System е специално създадената от Argo система от защитни стоманени греди, която Ви осигурява максимална сигурност и спокойствие при преминаването и по най-опасните терени. В допълнение системата предлага и предпазни колани за шофьора и пътника отпред. Не може да се комбинира с ролбари и седалки с окачване. Налична за всички модели.

Калници

Не позволяват на снега и калта да достигнат до товара, намиращ се в задната част на Вашето Argo. Гарантира Ви едно приятно и сухо пътуване, дори и през най-тежките терени. Лесни за инсталация. Налични само за моделите 8х8.

Фарове за мъгла

Двата допълните фара значително увеличават видимостта при наличието на лоши условия като дъжд, сняг и мъгла. Не са съвместими с предни ролбари за ROPS*. Налични за всички модели.

Предно стъкло

Направено от специално, устойчиво на надраскване акрилно стъкло, поставено в алуминиева рамка с предварително направена дупка за монтиране на чистачка. Налично за всички модели.

Степенки над калниците

160 mm стоманена платформа по дължината на цялата машина. Включва 255 mm калници. Налични само за моделите XTI и Centaur.Удобство

Поставка за извънбордов мотор

Тази поставка се монтира на задната част на машината и се захваща допълнително за теглича. Позицията е леко встрани от средата и позволява монтирането на извънбордов мотор до 9.9 hp за още по-добра скорост във водата. Моделът Frontier 580 изисква теглич. Не е съвместимо с поставка за резервна гума или резервна туба с гориво. Налична за всички модели.

Джоб за инструменти

Удобен и лесно захващащ се с тик-так копчета джоб за съхранение на Вашите най-необходими инструменти. Идеален за Вашия комплект за първа помощ, дребни инструменти и електрически джаджи. Не е съвместимо със седалки с окачване. Наличен за всички модели.

Куки за захващане

Съставено от 2 плоски напречни греди с 4 бр. стоманени куки и всичко останало, което Ви трябва, за да ги монтирате на Вашето Argo. Този аксесоар позволява лесното и удобно пренасяне на две ловни пушки. Не е съвместимо със седалки с окачване. Налични за всички модели.

Щипки за захващане

Щипките за захващане се състоят от две куки за захващане плюс специални щипки осигуряващи товара. Това е идеалният начин да осигурите безопасното пренасяне на предмети като лопати, въдици, гребла и т.н. Отвън или във Вашето Argo. Не е съвместимо със седалките с окачване. Налични за всички модели.

Заден теглич

Този аксесоар Ви е необходим, за да можете да дърпате специалното ремарке с 4 или 8 гуми, или за монтирането на извънбордов двигател. Тегличът няма топка за нормални ремаркета. Наличен като опция за модела 6x6 Frontier 580 и включен във всички останали модели.

Ремарке с 4 колела

С товароподемност 270 кг ремаркето използва същата конструкция като тази при Argo 6x6, със същите оси и гуми. Налично за всички модели.

Ремарке-амфибия с 8 колела

Едно от най-новите и уникални предложения на Argo за 2014 г. Създадено на база корпуса на моделите 8х8 и с товароподемност до 635 кг по земя при използването на 24“ гуми (590 кг с 25“ гуми), това ремарке добавя широк спектър от приложения за Вашето Argo. Възможност за добавяне на вериги за тежки терени. Препоръчва се да се дърпа от моделите 8х8.

Кука за дърпане

Този широкоприложим аксесоар се монтира лесно на Вашето Argo и прави закачането на всякакви въжета лесно и сигурно. Налична за всички модели

Поставка за резервна гума

Удобно стояща на задната страна на Вашето Argo, тази поставка за прикрепянето на една резервна гума е един добър аксесоар, който ще Ви даде допълнителна сигурност при пътуването в каменисти и по-рискови райони. Налична за всички модели.

Дистанционно за лебедка

Безжично и компактно, това дистанционно може да командва Вашата лебедка от до 15 метра за по-голямо удобство и още по-широко приложение на лебедката. Налична за всички модели.

Задна лебедка

Тази лебедка се монтира за задния теглич на Вашето Argo, увеличавайки още повече приложенията на машината. В пакета има всичко необходимо за бързото и безпроблемно монтиране на лебедката като инструменти и окабеляване. Налична за всички модели.

Комплект за монтиране на лебедка/преден ролбар

За допълнително усилване на защитната решетка. Наличен за всички модели.

Универсална система за монтаж (UMS)

Новата революционна система за монтаж на допълнително оборудване в каросерията на Вашето Argo прави приспособяването му към различни нужди при работа лесно, безопасно и на достъпна цена. Монтирайки генератор или компресор например, би ви позволило да превърнете Вашето Argo в източник на електричество за всякакво специализирано оборудване, от което бихте имали нужда. Това намалява драстично нуждата от закупуване на тясно-приложима техника.

Поставка за туба за резервно гориво

Регулируема поставка за допълнителна туба с гориво. Монтира се на задната страна на машината. Не е съвместима с поставката за извънбордов мотор. Налична за всички модели.

Степенка

Удобна и здрава степенка, позволяваща по-лесен достъп до машината. Може да се монтира на четири различни места. Не е налична за моделите 6х6.

Метални халки

Шест метални халки разположени по външната част на Вашето Argo. Чрез тях ще можете да осигурите допълнително Вашия товар. Налични за всички модели.

Комплект алтернатор

Този комплект заменя наличната система за зареждане на акумулаторните батерии. Позволява на оператора на машината да използва уреди с по-високо електрическо натоварване (отоплителна система, често използване на лебедки и др.). Наличен само за моделите 8х8 HD.

Гребло за сняг

2 м широко стоманено гребло, въртящо се на различни страни. Закрепя се за предната част на Вашето Argo. Превръщането му в снегорин увеличава още повече полезността на машината. Изисква електрическа лебедка. Не е налично за модела 6х6 Frontier.

Електрическа лебедка

Тази лебедка е със сила до 1364 кг, със стоманено въже дълго 12 м и 9 м найлонова обвивка. С удобна скоба за бързо поставяне или разкачване на лебедката. Комплектът включва копче разположено на лоста за управление за директен достъп. Налична за всички модели.

Странични дръжки

Допълнителни стоманени парапети, които осигуряват още точки за задържане на пасажерите на задните седалки. Налични за всички модели.

Стойка за ловни оръжия

Тази специална стойка е предназначена за безопасното транспортиране на Вашите ловни пушки до най-добрите места за лов. За нея можете да захванете всякакъв тип оръжие. Налична за всички модели Argo без серията XT. За тях очаквайте специална стойка скоро.

Кутия за инструменти Argo

Благодарение на успешното ни партньорство с канадската Wilcox Bodies се роди универсалната кутия за инструменти на Argo. Създадена от алуминий кутия, включваща стоманени T-образни заключалки, неподвижен рафт и допълнителни плъзгащи се чекмеджета, тя спокойно ще побере всичките ви инструменти. Налична за моделите от серията XT и Centaur.Вериги

Гумени вериги

Леката и изключително здрава конструкция, в комбинация с ниското съпротивление със земята осигуряват безпроблемна и тиха работа в най-тежките условия. Широките 18 инча вериги осигуряват оптимална плаваемост и минимално натоварване върху земята. В същото време специалният дизайн предлага изключително сцепление с всякакви повърхности. Налични за всички модели.

Стандартни вериги

32.5см широки сегменти се поставят върху гумите на Argo, като намаляват натоварването върху земята при преминаване през сняг или наводнени местности. Стандартните вериги са пригодени за работа с 24 инчовите гуми. При машините окомплектовани с 25 инчови гуми се налага използването на гумените вериги. Налични за всички модели.

Супер вериги

45.5см широки сегменти се поставят върху гумите на Argo, осигурявайки оптимално преминаване през дълбок сняг. Супер веригите са пригодени за работа с 24 инчовите гуми. При машини окомплектовани с 25 инчови гуми се налага използването на гумени вериги. Налични за всички модели.

Клинове за лед за супер вериги

Стоманените клинове увеличават сцеплението на супер веригите върху хлъзгав лед и твърд, добре фирнован сняг. Налични за всички модели.Търсене и спасяване

Рамка за носилка

Налична за всички 8х8 модели. Комплектът с носилка може да се поставя бързо и удобно, като за целта предната пасажерска седалка се сгъва. Не може да се комбинира със седалки с окачване, както и със странични дръжки.

Носилка

Предназначена за използване със специалната рамка за носилка на Argo. Не може да се комбинира със седалки с окачване, както и със странични дръжки. Налична само за моделите 8х8.

Поставка за монтаж на оборудване

Скоби за монтаж на специално медицинско оборудване или на куфар с комплект за неотложна помощ. Не може да се комбинира със седалки с окачване, както и със странични дръжки.Специализирани UTV аксесоари

Нагоре