Argo


Made in Canada

За нас

Argo ATV България Ви дава възможност да се сдобиете с най-широко приложимите всъдеходи в света. С радост бихме искали да Ви съобщим, че ние сме изключителен представител на всички продукти с марката Argo за България. Моля, не се колебайте да се обърнете към нас, в случай че имате някакви въпроси.

Дали ще е с цел тежка работа в минна компания, в услуга на държавния сектор, като част от спасителните екипи в планините или просто за лично ползване в компанията на близки и приятели, Argo запълва нишата между 4х4 ATV-тата, създадени за забавление, и големите тежкотоварни и скъпоструващи специализирани машини. Argo ще се изкатери, ще преплува и ще се добере навсякъде, където трябва да отидете, пренасяйки Вашето оборудване и инструменти. Всичко това на цена, която можете да си позволите. За разлика от традиционните ATV, Argo не потъва и не засяда благодарение на високия си клирънс спрямо земята и постоянното сцепление на всичките си 6 или 8 колела.

Безопасност на пасажерите

С възможно най-добрия коефициент на статична стабилност (Static Stability Factor - SSF) Argo са с до 4 пъти по-малък риск от обръщане в сравнение с традиционните ATV.

 • С най-ниския център на тежестта в индустрията Argo преминават през стръмни странични наклони и препятствия, които биха били непосилни за обикновените ATV.
 • Всички допълнителни екстри са проектирани и тествани, така че да оказват минимално влияние върху изместването на центъра на тежестта.
 • Полезният товар се намира ниско до земята, като по този начин поддържа висока стабилност на машините при движение, дори когато са натоварени на максималния им капацитет.
 • Ексклузивната трансмисия ADMIRAL с троен диференциал осигурява изключително гладко и лесно управление, гарантирайки сцепление на всички колела.

Възможните терени

Argo отива там, където другите просто не могат

 • 8х8 мобилност и здравата, но лека конструкция, позволяват на Argo да оказва изключително ниско натоварване върху земната повърхност. В същото време сцеплението е максимално и позволява преминаването на всякакви терени от мека и твърда почва, включително блата, мочурища и дори пухкав сняг.
 • С допълнителните гумени вериги Argo преминава по земята със същото натоварване, с което бихте преминали Вие пеш.
 • Argo плува и преминава през водни препятствия без да е необходима каквато и да е предварителна подготовка по самата машина.
 • Неговият подсилен корпус и висок клирънс предпазват машината от потъване или засядане при преминаването на тежки терени.

Високо натоварване на техниката

Вие получавате повече полезна стойност от Вашето Argo, защото то Ви позволява да правите повече.

 • Допълнителен багажник за още повече товар и лесни за монтаж и демонтаж приставки правят Argo една широко приложима мобилна платформа, която ще изпълни и най-тежките задачи на работното място, във фермата, през риболовен ден или по време на ловна разходка.
 • Изключителните възможности на Argo по отношение на терена и работата на голяма височина увеличават допълнително обхвата от места и сезони, където можете да работите с Argo.
 • Възможността да добавите специално Argo ремарке значително подобрява товароподемността на Вашата машина, като по този начин Ви позволява да превозвате до 6 души плюс до 907 кг оборудване, инструменти и провизии.
 • Имате избор между дизелови и бензинови двигатели - за по-голямо удобство по отношение на типа гориво, наличен на Вашето работно място.

"Зелена" мобилност

В районите, в които опазването на околната среда е от изключително значение, Argo преминават без да оставят никакви вредни следи след себе си.

 • С натоварване върху земната повърхност достигащо 1.06 psi Argo ще премине и през най-нежните терени, без да оставя трайни последствия върху флората и фауната.
 • Напълно запечатаният корпус на Argo Ви гарантира, че всякакви течове, които могат да произлязат от работата на двигателя, няма да достигнат до околната среда и няма да причинят замърсяване на водата.
 • Дизайнът и позиционирането на електрическите системи и на системите за отделяне на излишните газове минимизират риска от пожар при работа в опасни райони.

Цена / Качество

Работните машини на Argo позволяват висока продуктивност на Вас и Вашите работници на работни места, където единствената алтернатива би била тежка и скъпа специализирана техника или въздушна намеса.

 • Argo струват значително по-малко, отколкото специализираната техника, която е необходима за предоставяне на равностойна пътна мобилност и гъвкавост. На цената на една такава машина бихте могли да закупите няколко Argo, които да се използват както едновременно, така и поотделно.
 • Позволявайки работа на труднодостъпни места, Argo предоставя на Вашите екипи възможност да прилагат уменията си в повече ситуации.
 • Пълното семейство от всъдеходи Argo осигурява достатъчно богат набор от опции, с които да отговорим на нуждите на местните ни клиенти и да осигурим на фирмите, работещи със специализирано оборудване, най-правилния микс от продукти и аксесоари.